School

Batxillerat Nocturn

AMPLIACIÓ DEL PROJECTE SINGULAR
AMPLIACIÓ DEL PROJECTE SINGULAR
Des de fa ja uns anys la nostra escola és coneguda pel nostre projecte singular.

Un Projecte singular que té per objecte ajudar els nostres alumnes a compaginar els estudis amb la seva altra activitat habitual (esports, música o dansa) i aconseguir que els finalitzin. Però aquest projecte singular, reconegut i autoritzat per la pròpia administració (Departament d'Ensenyament), té vigència fins a la finalització del cicle d'estudis obligatoris, és a dir, fins a 4t de la ESO. No obstant això, són molts els alumnes que, en finalitzar 4t de l'ESO, volen seguir els seus estudis però també la seva activitat complementària que a mesura que passa el temps i, es fan grans, els exigeix un major temps de dedicació.
És per això que després de rebre peticions, sobretot en l'entorn del món del tennis, hem decidit ampliar la nostra oferta. A partir del curs vinent l’escola Lleó XIII oferirà un batxillerat en horari de nocturn per tots aquells joves que desitgin continuar estudiant i, alhora, seguir formant-se en l’àmbit de l’esport, la música i la dansa. Tanmateix, entenem que una bona formació acadèmica és bàsica per al seu creixement personal; apostem per aquest tipus de projectes que possibiliten el dur a terme ambdues activitats de forma coherent i equilibrada. La nostra motivació més important és que els nostres alumnes no abandonin els estudis, ans el contrari.
Horari
Horari
Les classes comencen a les 17 amb un màxim de 5 hores lectives i 20 minuts de descans inclosos
Currículum
Requisits
Requisits
·         Tenir 18 anys
·         Tenir una edat compresa entre els 16 i 18 anys  i acreditar: motius laborals, o compaginar estudis amb pràctica de l’esport, dansa o música
News
 • Eduardo Mendoza visited our students of 4ESOA on November 14th.The students presented different alternative endings to the novel "Sin noticias de Gurb" and the writer was the jury.
  x
 • La nostra alumna de 3r d'ESO Sophie Ida Brown ha rebut una menció honorífica!
  x
 • Erasmus+
 • Cambridge English Language Assessment
 • CTB
 • Aldeas Infantiles SOS
 • Barcelona Escolas Sostenibles
 • La Masia Oriol Tort
 • Fundació Lleó XIII
Escola LLEÓ XIII
Carrer Lleó XIII, 16-18-20
08022 - Barcelona
Telèfon escola Gran 93.417.50.02
Telèfon Torre 93.211.18.70
Fax. 93.211.10.46
info@lleoxiii.com